LITELOK X1 redt Trek-fiets in Londen #22

Brian nam contact met ons op om ons te informeren over een poging tot diefstal van zijn Trek Domane 4-fiets in Oost-Londen. De LITELOK X1 redde de fiets van diefstal.

"Het frame van mijn Trek Domane 4 was vastgeketend aan een stalen fietsbeugel. Ik had geen andere sloten of kettingen om mijn fiets te beveiligen."

"Ik heb gisteravond rond 19:30 uur mijn fiets op slot gezet bij enkele fietsenrekken in de buurt van een flatgebouw en ging naar het diner bij een vriend thuis. Ik kwam terug om 22:30 uur en ontdekte dat iemand had geprobeerd de LITELOK door te snijden met een haakse slijper.

Er was een diepe snee die meer dan halverwege het slot ging, maar het lijkt erop dat ze daarna opgaven en mijn fiets was nog steeds daar - met schade aan de draai- en bevestigingsbeugel waar het slot rustte maar verder in orde.

Aangezien de plaats nu behoorlijk verlaten was, vertrok ik vrij snel met de fiets, voor het geval de potentiële dieven terug zouden komen om de eigenaar te bedreigen!"


We raden aan om een gelaagde vergrendelingsstrategie voor uw fiets te gebruiken om diefstalpreventie te verbeteren.