Litelok Success Story

LITELOK X3 redt BMW scooter in Beckenham #28

LITELOK X3 Saves BMW Scooter In Beckenham #28

Ian heeft een poging tot diefstal van zijn BMW elektrische scooter ervaren in Beckenham, in de eerste week van juni. De LITELOK X3 heeft de scooter gered van fietsdieven!

"Echt een ongelooflijk stuk techniek! Ikzelf ben ingenieur bij een Britse superautofabrikant, dus ik waardeer de kwaliteit en het ontwerp." - Ian

"Mijn fiets stond geparkeerd op mijn oprit in een privéweg in Beckenham, Kent/Zuidoost-Londen, op zondagavond 2 juni / maandagochtend 3 juni heel vroeg."

De fiets is een BMW C Evolution Plus elektrische scooter met zeer weinig kilometers, ter waarde van £5.850, aangezien ik deze pas de week ervoor had opgehaald.

De fiets was alleen vergrendeld aan zichzelf, maar weegt 265 kg, dus was het onmogelijk om hem weg te slepen of in een bestelwagen te tillen. De enige reden dat ik wist dat er een poging tot diefstal was geweest, was dat de D-sectie van het slot helemaal beschadigd was... enige tijd kon ik niet achterhalen wat er was gebeurd.

Ik dacht misschien dat een vos erop had gekauwd, maar zoals je kunt zien, was het beschadigd door het raken van de remschijven/remklauw. Terugkijkend begreep ik ook niet waarom de fiets de tegenovergestelde richting op stond dan hoe ik hem had geparkeerd op mijn oprit. Ik denk dat ze hebben geprobeerd hem om te draaien, maar uiteindelijk heeft het slot hen gestopt en zijn ze ermee gestopt."

De LITELOK X3 keert de energie en kracht van de haakse slijpers naar binnen en biedt 15 keer meer weerstand dan de bestverkopende D-sloten, waardoor het de ultieme beveiligingsoplossing is voor je scooter. Terwijl het ongeëvenaarde beveiliging biedt tegen haakse slijpers, is de X3 ook onmogelijk te breken met andere veelgebruikte gereedschappen zoals boutensnijders en kabelschaar.

Volgende lezen

Take our Bike Theft Surveys and Help us in our Fight Against Bike Theft
LITELOK X1 Saves Scott E-Bike in Denmark #29

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.