Litelok Success Story

LITELOK X3 redt BMW GS in Londen #15

LITELOK X3 Saves BMW GS in London #15

John nam contact met ons op om zijn ervaring te delen met een poging tot diefstal van zijn GS in Noord-Londen om 03:14 uur.

"Ik heb onlangs mijn X3 ontvangen. Niet te laat, want gisteravond hebben dieven geprobeerd mijn GS te stelen."

Ze knipten een 19mm ketting, knipten een flexibel slot en sneden de voorste schijf om het schijfslot te verwijderen, maar hadden 2 onsuccesvolle pogingen met de Litelok X3.

Dat was "voordat we hen hoorden en ze wegrenden - of beter gezegd, wegreden."

"De motor was bedekt, heeft DataTag, op de oprit aan de voorkant, geblokkeerd door een auto, een hekpaneel en vuilnisbakken.

Litelok X3 2 pogingen, kwamen niet ver, maar werden onderbroken - we werden eindelijk wakker en ze gaven het op, waarschijnlijk beseften ze dat de politie werd gebeld omdat ik aan de telefoon was toen ik naar buiten ging…

Dit alles duurde 14 minuten, inclusief het doorbreken van een hekpaneel en het verplaatsen van 2 vuilnisbakken die met een kabel op slot waren om bij de motor te komen - we hadden duidelijk een verkenningsbezoek gehad op de 5e, dus dacht ik dat ik de zaken wat moeilijker zou proberen te maken - maar ze slaagden er bijna in. We zijn lichte slapers, maar hoorden hen nog steeds alleen direct buiten na al die tijd. Beide bezoeken op camera, 4 mannen, 2 motoren. Een van hen had een Londens accent. We hebben net geen nummerplaat kunnen krijgen, maar waarschijnlijk gestolen/gekloond, denk ik...

Conclusie - Litelok X3 lijkt een goede keuze, de anderen waren nutteloos, zal nu 2x X3 gebruiken... plus nog wat andere dingen zelfs als ik weg ben van huis - en misschien laat ik de hond bij de motor slapen, of houd het gewoon ergens anders omdat ik geluk heb met die optie - een beetje onhandig maar beter dan de alternatieve."

 

 

 

 

 

 

 

Volgende lezen

LITELOK X3 Saves £15,000 Motorcycle #14
LITELOK X1 Saves Cannondale Road Bike in South London #16

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.