Litelok Success Story

"LITELOK X3 redt motorfiets ter waarde van £15.000 #14

LITELOK X3 Saves £15,000 Motorcycle #14

Aled nam contact met ons op om zijn ervaring te delen met een poging tot diefstal van zijn motorfiets in Mitcham, Londen. Dankzij de LITELOK X3 was zijn motorfiets veilig en beveiligd!

"Ik heb dit hier ongeveer 6 maanden geparkeerd gehad en nooit problemen gehad, omdat de motorfiets wordt gebruikt voor woon-werkverkeer en dus alleen in het weekend en 's nachts daar staat.


"Wonen in Zuid-Londen heeft me er vaak van bewust gemaakt dat je geen mooie dingen kunt hebben. Zodra dit slot beschikbaar was voor pre-order, heb ik het natuurlijk meteen gekocht, vooral gezien de buurt waarin ik woon. Ik had altijd gehoopt dat het niet nodig zou zijn. Maar afgelopen nacht was het voor het eerst nodig.

Toen ik vanochtend bij mijn motorfiets kwam, zag ik zwarte rubberresten op mijn oprit. Ik tilde mijn motorhoes op en kreeg de onderstaande beelden te zien. Ik weet niet zeker of het een haakse slijper was, maar iemand heeft geprobeerd het slot te verwijderen en is duidelijk mislukt.

Helaas was een buurman niet zo gelukkig, aangezien zijn motorfiets was gestolen. Het slot werkt nog steeds precies zoals toen ik het kocht!

Ik moet zeker investeren in nog een slot voor het voorwiel." 

Voor alle rijders in gebieden met een hoog risico zouden we een LITELOK X3 of een LITELOK X1 aanbevelen. 

 

 

 

 

 

 

Volgende lezen

Litelok X1 Saved Triumph Bonneville #13
LITELOK X3 Saves BMW GS in London #15

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.