LITELOK X1 redt elektrische fiets in Hackney #20

Sam heeft een poging tot diefstal van zijn fiets ervaren in Upper Clapton, Hackney. De LITELOK X1 heeft de £4.000 Moustache Lundi 27.5 elektrische fiets gered.

"Mijn Litelok X1 heeft tijdens het weekend fantastisch werk geleverd om dieven af te schrikken."

"Dat fiets is mijn trots en vreugde"

"Ik ging rond 19.30 uur naar vrienden voor het diner in Upper Clapton in Hackney en sloten mijn fiets vast aan de reling buiten de Crooked Billet pub.

Na een lekker etentje en een paar drankjes vertrok ik rond 22.00 uur om te ontdekken dat mijn fiets en slot specifiek waren geviseerd door wat ik me voorstel als georganiseerde dieven (waarschijnlijk vanwege de hoge waarde ervan), terwijl veel andere fietsen, inclusief die van mijn vrienden met veel minder veilige sloten, ongemoeid waren gelaten.

Ze waren vrij ver gekomen met het slot, maar gaven het op. Ik wist dat de Liteloks goed waren, maar het deed me echt beseffen dat mijn oorspronkelijke investering meer dan de moeite waard was, wat een ongelooflijk stuk gereedschap."