LITELOK X1 Redt Vrachtfiets in Londen #19

Een LITELOK-klant nam contact met ons op om ons te informeren over een poging tot diefstal van hun vrachtfiets buiten Decathlon in Londen op zaterdag 27 januari tussen 16.00 en 17.30 uur. De LITELOK X1 redde de Trek Fetch 2+ vrachtfiets, momenteel te koop voor 4,5k.

Ze deelden ook hun ervaring op Reddit

"Ging naar Decathlon om wat winterse skikleding voor mijn familie te kopen. Normaal parkeer ik mijn fiets nooit buiten, maar gezien het een zaterdagmiddag was en het weer behoorlijk goed was - was het een goede gelegenheid om eropuit te gaan.

Het gebied was druk, en we bleven slechts 90 minuten in de winkel voor zonsondergang. Toch weerhield dit mensen er niet van om te proberen mijn fiets te stelen. Gelukkig had ik de X1 die de diefstal heeft voorkomen."

"De fiets was vergrendeld aan een fietsenrek op ongeveer 50-100 meter van Decathlon (ik wist niet dat ze binnen een rek hadden). Ik had twee sloten gebruikt: Litelok X1 & Hiplok gouden draagbare ketting. Bij het verlaten van de winkel was de Hiplok doorgesneden en de Litelok X1 was gedeeltelijk doorgesneden."

Reddit-bericht:

"De dief heeft succesvol de gouden ketting van Hiplok doorgeslepen. Vervolgens probeerde de dief de Litelok door te slijpen. Gelukkig was hij voorzichtig, want ik zie geen schade aan het fietsframe.

Triest om de staat van fietsdiefstal in Londen te zien, maar blij dat we een sterk genoeg slot hebben om daartegen te vechten!"